La tortuga

Geile buurvrouw ontmoet buurman

Het was halverwege de ochtend en ik kwam net terug thuis van het winkelen, terwijl ik uit mijn auto stapte en naar mijn huis begon te lopen, hoorde ik een zachte vrouwelijke stem roepen “Excuseer me, excuseer me” Ik keek op en het was de dame van nummer 9 die naar mij toe liep. We hadden niet echt gesproken alleen de gebruikelijke naburige erkenningen en zelfs dan, het was nooit voor lang. We waren allebei slechts een paar maanden geleden hierheen verhuisd.

Els de rondborstige buurvrouw

Ze stelde zich voor als Els en vroeg toen of onze elektriciteit uit stond? Ik opende de deur en flipte een schakelaar om te controleren, het licht ging aan en er was geen probleem. Els legde toen uit hoe haar elektriciteit ineens uit was gegaan en vroeg of ik het even wou controleren, omdat zij als enige het probleem had.

Bij de buurvrouw thuis klussen

We liepen allebei naar haar huis en zodra we binnen waren vroeg Els me om de zekering box te controleren, die op het eerste gezicht eruit zag alsof hij los zat waardoor het hele ding uit zou gaan. Ik probeerde gewoon een schakelaar en alles ging weer aan. Toen ik mij omdraaide, kwam Els terug in de kamer, tot mijn verbazing had ze alles uit getrokken, behalve de zwarte kousen en een zeer schraal bijpassende string. Ik wist niet goed waar ik moest kijken, het enige wat ik kon zien waren haar prachtige enorme tieten en de meest sexy paar benen die ik ooit had gezien. Ze liep naar me toe en zei:

Het spijt me dat ik je gestoord heb, ik voel me dom nu laat me je bedanken door je een pijpbeurt te geven.

Voordat ik iets kon zeggen had ze mijn rits losgemaakt en trok ze mijn broek naar beneden samen met mijn boksers, ze knielde en pakte mijn al harde en sappige pik en plaatste het in haar mond en begon te zuigen.

Gepijpt door de buurvrouw

Het was geweldig, ik had al vele jaren geen blow job meer gehad en ik kon nauwelijks geloven wat er gebeurde. Toen de sensatie intenser werd, pakte ze mijn ballen met haar andere hand en toen gebeurde het…

ik ontplofte over haar hele gezicht en had het meest verbazingwekkende orgasme ooit, toen we allebei op adem waren ze zei: “Ik neem aan dat je genoten hebt?” gevolgd door “nu is het mijn beurt”.

Ze trok toen haar string uit en liet zich zakken op mijn druipende pik, ze pakte mijn hand en plaatste het op haar kutje die ook nat begon te worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *