La tortuga

Al jarenlang liep ik haar voorbij zonder er aandacht aan te geven. Ze was een rijpe MILF van in de veertig denk ik en ze was de secretaresse van mijn baas. Groetten deed ik wel maar verder praatte ik eigenlijk nooit met haar. Aan de ene kant was dit vreemd aangezien ik bijna dagelijks in het kantoor van mijn baas kwam maar aan de andere kant was ze ook altijd druk bezig met een klant of zat ze aan de telefoon. Er kwam echter wel een dag dat ik haar een stuk beter heb leren kennen en als ik haar nu voorbij loop dat groet ik haar nog steeds maar dan zie ik een ondeugende glimlach op haar gezicht.

Estelle was haar naam en ze was een blonde vrouw. Ze had plezier in haar werk en was altijd vrolijk. Toen ik weer eens bij mijn baas op kantoor was en een rapport liet zien was mijn baas niet helemaal tevreden. De opzet was goed maar het geheel moest beter geïllustreerd worden zodat het aantrekkelijker was voor de klant. ‘Loop maar even langs Estelle en zij helpt je wel even’, waren de woorden van mijn baas. Zo gezegd zo gedaan en ik wachtte bij de secretaresse tot ze haar telefoongesprek beëindigd had. Ik vertelde haar dat de baas had gezegd dat ze mij kon helpen het geheel beter te illustreren.

Estelle was vriendelijke en vrolijk als altijd en ze gaf aan dat ik die middag rond twee uur naar het kantoor van de baas kon komen. Die was dan op een afspraak en we konden dan in alle rust werken. Na de lunch deed ik nog wat werk en toen ging ik met het rapport onder de arm naar Estelle toe. Ze gaf me een vriendelijke lach toen ik aan kwam lopen en vroeg of ik ook koffie wilde. Dit sloeg ik niet af en we liepen het kantoor van mijn baas in en ze deed de deur achter zich dicht. Ze had alle tijd voor mij alleen de telefoon die moest ze af en toe nog wel opnemen.

Milf op de bank in kantoor

We namen plaats op de bank in het kantoor en ik pakte de rapportage erbij. Estelle zei dat we eerst maar eens de koffie moesten opdrinken. Als de koffie over de rapportage kwam te zitten werd het nog meer werk en daar zat niemand op te wachten. Ze was vol interesse naar mij toe en vroeg wat ik precies deed en of ik al een vriendin had. Het was een beetje een vreemde vraag maar toen dacht ik nog dat het gewoon interesse was om een praatje te maken. Ik vertelde haar dat ik alweer bijna een jaar vrijgezel was en dat ik niet echt op zoek was naar een vrouw. Volgens haar was dit prima maar ik moest natuurlijk wel ontspannen. Het werk kon behoorlijk stressvol zijn en dan was het goed om wel een beetje plezier te maken. Ik vertelde haar dat ik vaak ging stappen met vrienden en dat dit het probleem niet was. Ze legde de hand op mijn knie en zei dat dit niet het soort plezier was wat ze bedoelde. Ze had mij altijd al een aantrekkelijke jongen gevonden en als ik toch vrijgezel was dan konden we nu misschien samen wat gaan ontspannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *